Medewerker beheer waterinstallaties

Solliciteer

Veilig en gezond water is onze passie

Sinds 2010 zijn wij op weg met onze wateradvies en kennis missie om op innovatieve en baanbrekende manier de waterkwaliteit te verbeteren en kosten voor onze klanten tot een minimum te beperken. Wij zijn transparant, helder en pragmatisch. We houden ervan om verrassende oplossingen te leveren, waarbij eenvoud en intelligentie worden gecombineerd om een geweldige klantervaring te leveren.

Monsternemer auto

Klantgerichte MBO'er installatietechniek, laboratorium of microbiologie

In deze functie heb je veel klantcontacten, werk je zelfstandig en voer je inspecterende en controlerende werkzaamheden uit aan waterinstallaties. Als beheerder waterinstallaties kom je op veel plaatsen in het land om installaties te inspecteren en monsters te nemen van drinkwaterinstallaties, zwembaden en koeltorens om zo de kwaliteit van het water vast te stellen.

Ben je bereid opleidingen te volgen of heb je kennis van:
* waterinstallaties;
* monsterneming;
* legionella preventie, ISSO 55.1 / 55.5
* Waterwerkblad 1.4G

Lees dan verder want dan ben jij onze toekomstige collega!

Wat ga je doen?

Beheren en onderhouden van watersystemen

  • Uitvoeren en rapporteren van technische controles (o.a. NEN1006)
  • Uitvoeren en rapporteren van beheertaken
  • Monsternames legionella maar ook E-coli, koloniegetal en zwembaden en koeltorens
  • Uitvoeren van beheertaken legionella beheer (temperatuur controles, keerklep- en sedimentcontroles, spoelwerkzaamheden en logboek controles en inspecties)
  • Uitvoeren van desinfecties met de lokale installatie

Klantrelaties en administratie

  • Onderhouden klantcontacten op locatie
  • Rapporteren middels het inspectie en veiligheidsdsportaal UCare4
  • Uren- en materiaalboekingen
  • Advisering verbeteringen werkwijzen en planning

 

Zwembadwater bemonstering
Training legionella

Wat kun je verwachten?

Wij geloven in een team dat bestaat uit personen met verschillende achtergronden, ervaringen en compenties. Ongeacht wat jouw verhaal is, we willen graag iets van je horen. Ongeacht je achtergrond, we zullen je helpen om jezelf te ontwikkelen en je werk goed te doen. Je krijgt de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren of om bestaande te verbeteren. Uiteraard krijg je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenvoorziening, onregelmatigheidstoeslag, laptop en mobiele telefoon). Verder krijg je de beschikking over een moderne en goed uitgeruste bedrijfswagen met een ‘custom-drivers-chair’.

Klinkt het goed om bij ons te werken?

Wij zijn een bedrijf dat het verschil maakt voor tienduizenden mensen met een cultuur en passie voor veilig water. Come and join us! Bel Karin de Jong (0619 830 257) als je vragen hebt.

Ik wil deze baan
Karin de Jong Projectleider beheer waterveiligheid