quote

Vacature Administratief medewerker

Solliciteer

Veilig en gezond water is onze passie

De missie van alle Xignarianen is helder: een veilig, gezond en leefbare omgeving binnen de waterwereld. Wij zijn hét expertise bureau op het gebied van waterveiligheid en beheer met specialisaties legionella, zwembadwater en proceswaterbeheer. Bij ons kun je terecht voor professioneel advies, laboratorium en inspectiediensten.. Ter versterking van onze Service Desk afdeling zijn wij op zoek naar:

Administratief medewerker met hands-on mentaliteit - 32 uur

Als (financieel) administratief medewerk(st)er heb je klantcontacten, werk je zelfstandig, en werk je mee aan de verdere professionalisering van ons bureau. Deze afwisselende functie valt uiteen afwisselende takende zoals crediteuren-, debiteuren- en projectadministratie, facturatie en receptionele werkzaamheden.

Takenpakket en functieeisen

Een greep uit de werkzaamheden:
◾Secretariaats- en receptionele werkzaamheden waaronder inkoop- en crediteuren administratie
◾Projectadministratie en verwerken boekingen
◾Controleren, coderen en verwerken van financiële posten, declaraties en kasbescheiden
◾Facturatie en debiteurenbewaking

Het betreft een tijdelijke functie tot minimaal 31 december 2018 met zicht op verlenging.

Je bent in het bezit financieel administratief diploma of studerend hiervoor, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, minimaal 1 jaar werkervaring in soortgelijke functie, uitstekende kennis van MS Office, kennis van Microsoft CRM pakket (Assistance PSA) is een pré.

Je bent besluitvaardig, zeer accuraat en integer. Je bent in staat zelfstandig te werken, klantgericht en ambitieus. Tot slot ben je woonachting binnen een straal van 40 kilometer van Hengelo (Ov.)

Wat bieden we jou?

Deze functie geeft je de mogelijkheid ervaring op te doen op een breed vlak binnen een snel groeiend en ambitieus bedrijf. Daarnaast:

  • een plek binnen een innovatieve, creatieve en informele organisatie;
  • een goed salaris met jaarlijkse eenmalige uitkering
  • reiskosten vergoeding
  • Fotoshoot bij jeleukstefoto.nl
Lotte Fernandez

Belangstelling?

Stuur je motivatie met CV naar Xigna BV, t.a.v. de afdeling Personeelszaken, Lansinkesweg 4, 7553 AE te Hengelo (Ov.) of naar lotte@xigna.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Lotte Fernandez op 088 9446228.

Solliciteer