quote

Makkelijk toegang tot kennis en expertise via onze partners

Meer weten?

Onze kracht

Transparant, helder en pragmatisch!

Onze kwaliteit

Structureel minder legionella besmettingen! De legionella expertise wordt gewaarborgd met jarenlange ervaring en de wettelijk voorgeschreven BRL6010.

Ons Team

Een team, vol passie, beleving en vakkennis!

Werken bij

Wees een OEN, smeer NIVEA en doe ANNA!

TVVL logo kennispartner

Door expertise te delen val je op en ontstaan nieuwe kansen

TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. TVVL denkt na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Dat doet TVVL op verschillende niveaus en met verschillende disciplines. De vereniging vormt een knooppunt, TVVL maakt de verbinding tussen kennis en mensen. Zo ontstaat een platform, een ‘denktank’ waar leden kennis delen, ontwikkelen en overdragen.

Het delen van kennis en waterbeheer zit Xigna in het bloed. Onze passie, gedrevenheid en expertise heeft ertoe geleid dat niet alleen het aantal legionella besmettingen daalde met soms wel 70% maar ook de exploitatiekosten afnamen. De samenwerking met TVVL zorgt ervoor om die ervaringen en expertise te delen met de TVVL leden, kennispartners en installatiesector. Erwin Nijlant, Technisch Directeur bij Xigna, neemt actief deel in de TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken: de kennisautoriteit in de installatiebranche.

Bel Erwin 0614 909 444

Alle soorten water bemonsteringen en analyses onder één dak.

Dit ‘one-stop-shop’ principe heeft als voordeel dat je alle watercontroles, inspecties en beheertaken onder één dak hebt en tevens toegang hebt tot alle expertise van het meest moderne laboratorium van Europa. Samen met ons laboratorium analyseren en verzorgen wij álle denkbare chemische, metalen en microbiologische wateranalyses.

Voor de meeste watertoepassing heeft Xigna samen met ons laboratorium speciale meetprogramma’s ontwikkeld met richtlijnen en normwaarden. Zo kun je zelf simpel en eenvoudig beoordelen of de kwaliteit van het water voldoet? Toch hulp nodig? Onze adviseurs helpen je graag bij de interpretatie en beoordeling of het water geschikt is. Op de volgende pagina een greep uit de officiële meetprogramma’s en als jouw meetprogramma er niet tussen staat neem dan gerust even contact met ons op.

Meer weten?