quote

Gezond water is onze passie

quote

Dé water NERDS company

quote

Samen suc6vol en professioneel partnership

quote

Oplossingsgericht in de taal van onze klanten

Onze kracht

Transparant, helder en pragmatisch!

Onze kwaliteit

Structureel minder legionella besmettingen! De legionella expertise wordt gewaarborgd met jarenlange ervaring en de wettelijk voorgeschreven BRL6010.

Ons Team

Een team, vol passie, beleving en vakkennis!

Werken bij

Wees een OEN, smeer NIVEA en doe ANNA!

Legionellapreventie ontwerpbeoordeling

Transparant, helder en pragmatisch

De missie van alle Xignarianen is helder: een veilig, gezond en leefbare omgeving binnen de waterwereld. Xigna is het expertise bureau op het gebied van waterveiligheid en beheer met specialisaties legionella, zwembadwater en proceswaterbeheer. Bij ons kun je terecht voor professioneel advies, laboratorium en inspectiediensten.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek, waterveiligheid en waterkwaliteit zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot het toonaangevende adviesbureau op het gebied van waterveiligheid met als doel het minimaliseren van de (legionella) beheerkosten en risico’s. Uniek is onze onafhankelijk, pragmatische en no-nonsense aanpak. Het sterkst zijn wij dan ook wanneer wij als verlengstuk van jouw organisatie mogen werken waarbij wij hetzelfde belang kunnen nastreven als jij: Geen afwijkingen, geen legionella overschrijdingen en zinvolle beheertaken. Onze overtuiging is dan ook dat de slager niet zijn eigen vlees moet keuren en daarom voeren wij geen installatie werkzaamheden of desinfecties uit. Zo kunnen wij de problemen structureel en transparant voor je op te lossen.