quote

De drijfveren van de water NERDS company

We zijn oprecht beschikbaar!

Onze grootste uitdaging in communicatie? Niet luisteren om te kunnen reageren, maar om te begrijpen. Wij zijn OEN’en! Open, Eerlijk en Nieuwsgierig. Xignarianen gebruiken LSD! Luisteren, Samenvatten, Doorvragen. En dagelijks smeren we NIVEA! Niet invullen voor een ander maar altijd ANNA: Altijd navragen nooit aannemen.

We spreken de taal van onze klant!

Xignarianen behandelen klanten niet zoals zijzelf ook behandeld willen worden! Nee, écht klantgericht zijn gaat een stap verder. Wij behandelen onze klanten zoals ZIJ behandeld willen worden. Jij bent natuurlijk niet de expert op ons vakgebied, maar op je eigen. En daar sluiten wij bij aan. Door goed te luisteren naar jouw ervaringen, situaties en invalshoeken leren we jouw taal te spreken en te begrijpen. Dat zie je terug in onze gesprekken, ons gedrag maar ook op papier. Ons credo is dan ook: Walk like you take en dress for succes!

Samen suc6vol

Net zoals je geen nieuwe taal kunt leren zonder hem te gebruiken, zo kun je ook niet écht samenwerken zonder elkaar op te zoeken. Met een scala aan kwaliteiten in ons team en bij onze klanten, is alleen de juiste mix nog van belang. Shake it! Versterk elkaar, vraag hulp, geef feedback en vier de successen samen!

Altijd denken in oplossingen

“Iedereen zei dat het onmogelijk was, totdat er iemand langskwam die dat niet wist”. Xignarianen maken van een probleem een uitdaging en gaan van ja-maar naar ja-en. Yes, we can! We zijn positief, actief en handelen vanuit een duidelijke en toekomstgerichte visie! Altijd oprecht beschikbaar waarbij wegkijken geen optie is.

Professioneel partnerschap

Vertrouwen is de sleutel tot ons succes! En dat begint bij ons gedrag als professionals. Goed voorbereid en kennis paraat in elke situatie? Check! Integer handelen, afspraken nakomen, snel reageren en op tijd? Check! Clean desk, dress for success en socials afgestemd? Check! Klaar om met onze klanten te knallen? Go!