quote

Veilige en gezonde manier van werken essentieel binnen Xigna

Ik wil weten wat kan Xigna voor onze waterveiligheid kan betekenen?

Audit VCA onderstreept hoog veiligheidsbewustzijn bij Xigna

Geen waterveiligheid zonder een veilige en gezonde werkomgeving. In december vond bij Xigna de audit plaats om opnieuw het VCA certificaat te halen voor ‘Bemonstering en inspectie van drinkwater- en proceswaterinstallaties’ . Opnieuw zijn we zeer positief beoordeeld zonder tekortkomingen. Met dit uitstekende resultaat worden nogmaals de inspanningen bevestigd die we met zijn allen leveren op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

VCA Certificaat 2018 Xigna

Inspectie, waarborgen en VCA

De lat wordt elk jaar weer hoger gelegd in het veiligheidsbewustzijn bij Xigna. Het is inmiddels echt gemeengoed geworden. Ons doel is natuurlijk veilig en gezond water voor iedereen zonder legionella maar niet zonder veilig kunnen werken voor al onze collega’s. En dat betekent natuurlijk ook dat tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden uw medewerkers, bezoekers of cliënten kunnen rekenen op diezelfde veiligheid.

Op kantoor, onderweg of op locatie, in alle lagen van de onze Xigna organisatie is dit veiligheidsbewustzijn aanwezig. De inspectie van de werklocaties toont aan dat deze aan de hoogste veiligheidseisen voldoen en dat het materiaalbeheer en keuringssystemen op orde zijn. Totdat er weer een officiële audit uitgevoerd wordt, borgen wij dit bewustzijn met heldere werkinstructies, scholing en kennissessies.

Het behalen van het VCA certificaat heeft voornamelijk als doel het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers te bevorderen en te borgen. Met deze certificering laat Xigna opnieuw zien dat wij onder alle omstandigheden streven naar veilig en doelgericht werken, nu en in de toekomst.

Onze certificeringen