Eenvoudig en makkelijk digitaal werken met UCare4 Mobile

Online demo?

Met het digitale logboek van marktleider UCare4 heb je al je taken en documenten binnen handbereik. Het werken met UCare4 is leuk en makkelijk. Bovendien bespaar je enorm veel tijd en ben je altijd ‘In Control’. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om een legionella, een brandmelding of een voedselveiligheidstaak. UCare4 is de legionella app, de brand app, de zwembad app, de alles-in-één controle en inspectie app. De UCare4 mobile app is gratis te downloaden.

Management analyse digitaal logboek UCare4

Het werken met UCare4 is leuk, motiverend en makkelijk

Ook met weinig specifieke vakkennis is het doen van inspecties leuk en eenvoudig! Geen administratieve rompslomp, altijd overzicht en altijd bij de hand met de UCare4 app. Met de automatische bluetooth temperatuur meting, wordt bijvoorbeeld legionella en voedselveiligheid temperaturen kinderspel. Geen moeilijk gedoe met het bijhouden van tijden en temperaturen die je op papier moet noteren en opbergen in het logboek. Start de UCare4 Mobile app, schiet de temperatuur en de registratie gaat vanzelf.

Gratis demo?

Automatisch spoelen en waterbesparing

Duurzaamheid is HOT. Waterverspilling wil je zeker niet maar je wilt ook zinnig werk doen. De UCare4 Mobile app vertelt je precies wanneer je genoeg gespoeld hebt. De spoeltijd gaat terug van soms tientallen minuten naar een minuut of slechts enkele minuten. Een besparing in tijd tot wel 90%!

Meer info?
Digitaal logboek legionella temperaturen UCare4
HACCP digitaal logboek taken UCare4

Eenvoudig in gebruik en geen administratieve rompslomp

Je registratie is altijd in 3 stappen klaar klaar. Spreekwoordelijk ‘Het kind kan de was doen’. Geen handmatige spoellijsten meer aanpassen maar tijdens je ronde direct spoelpunten toevoegen of met de leegstandsbeheerknop ruimtes buiten gebruik stellen. Voor temperaturen geldt hetzelfde. Koppel je thermometer en de meting en registratie gaat vanzelf.

Meer info leegstandsbeheer?

Onafhankelijk, Plug and Play

Er is geen enkele belemmering om snel te kunnen starten. De UCare4 Mobile app is intuïtief en simpel in gebruik. Met de Excel import functie lees je gewoon je risico analyses of inspectiepunten in. Het maakt daarbij niet uit welk bureau je risico analyses heeft gemaakt. UCare4 is namelijk adviesbureau, onderhoudspartij en laboratorium onafhankelijk.

De mobiele app is beschikbaar voor iOS en Android. Hieronder kun je de versie downloaden die geschikt is voor uw apparaat.

AppStore:

AppStore Logo apple

Google Play:

AppStore Logo apple

Multiple screens UCare4 digitaal logboek
UCare4 home digitaal logboek

Veel gestelde vragen - FAQ

  1. Werkt UCare4 ook bij een slechte internet verbinding? Ja, dat is geen enkel probleem. Met de offline functie kun je heel gemakkelijk werken zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Synchroniseren van de gegevens doet UCare4 automatisch zodra er verbinding is.
  2. Met welke onderhoudspartijen en adviesbureau werkt UCare4? UCare4 werkt onafhankelijk van welke leverancier. Elke risico analyse of inspectie kun je zelf instellen, automatisch laten plannen en toewijzen aan je technische dienst, je onderhoudspartij of laboratorium. UCare4 is configureerbaar en instelbaar. Je kunt je eigen checklists maken en koppelen aan de taak.
  3. Het is vooraf vaak onduidelijk welke ruimtes wel of niet in gebruik zijn. Kan is de spoellijsten ter plekke aanpassen? Hier zijn 2 oplossingen voor. Ter plekke kunnen punten worden toegevoegd aan de spoellijst (of willekeurig welke andere lijst) of met de leegstandsbeheer functie pas je de spoellijst structureel aan met een druk op de knop.
  4. Ik heb nu losse lijsten met terechte en onterechte brandmeldingen. Kan ik die meldingen ook vastleggen met de UCare4 Mobile app? Ja, UCare4 heeft al meerdere jaren de mogelijkheid om meldingen met de app te doen. Je kunt daarbij ook foto’s toevoegen zodat het zichtbaar is wat de oorzaak is geweest.
  5. Is de Bluetooth thermometer waterdicht en stootvast? Alle ondersteunde thermometers zijn geschikt voor het gebruik in vochtige ruimtes en robuust uitgevoerd. Ze gebruiken weinig stroom waardoor ze een hele tijd gebruikt kunnen worden zonder dat je de batterij hoeft te vervangen.
  6. Welke disciplines worden door UCare4 ondersteund? De opbouw van UCare4 is zo dat elke discipline / module geconfigureerd kan worden. Denk hierbij aan de BrandMeldInstallatie, Legionella, Zwembad, Koeltoren, HACCP, Laboratorium module, etc.
  7. Krijg ik een waarschuwing wanneer ik iets vergeet of een waarde buiten de norm valt? Dat bepaal je zelf. Het is namelijk instelbaar zodat je niet van elk wissewasje een melding krijgt.
Gratis DEMO Meer info?