quote

Risico analyse van het installatie
ontwerp

Meer weten over ontwerpbeoordeling?

Legionella beleid

Het legionellabeleidsplan regelt de verantwoordelijkheden en het Calamiteitenproces (legionella besmettingen). Daarnaast maakt het nieuwbouw- en communicatie protocol onderdeel uit

Legionella audit

Wil je eenmalig de status van je legionella beheer checken en weten of je voldoet aan de wet en regelgeving of jaarlijks borgen dat de juiste beheertaken goed worden uitgevoerd?

Legionellabesmetting

Geen paniekvoetbal en media-aandacht wanneer je gebruik maakt van onze expertise om een legionellabesmetting structureel op te lossen. Wij zorgen direct voor een veilige situatie en zoeken de oorzaken

Inspectie installatie

De periodieke controle en inspectie van waterinstallaties heeft als voordeel dat de onderhoudskosten dalen, de levensduur langer en de werking betrouwbaarder wordt.

Bespaar op onderhoudskosten met een goed werkende installatie

Voorkomen is beter dan genezen. Zorg ervoor dat je al in een vroegtijdig stadium het ontwerp laat controleren op waterveiligheid (legionella veiligheid) maar ook op de hoeveelheid beheer. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het opstellen van bestekken en in het optimaliseren van een veilig installatie in de ontwerpfase gecombineerd met zinvolle beheertaken en dus lage exploitatiekosten.

Risico analyse van het ontwerp, bouwtoezicht en opleveringsprotocol

Het is geen zekerheid dat een op papier goed ontworpen drinkwaterinstallatie in de praktijk ook daadwerkelijk veilig is en weinig beheer kent. Kennis en kunde op de bouwplaats wordt schaarser en de druk op de planning is doorgaans groot. De bouwtoezichtcontroles en inspecties van onze ervaren adviseurs voorkomen hierbij aanlegfouten en faalkosten. In de praktijk koppelen onze adviseurs de verbeterpunten direct terug aan de installateur. Het resultaat is dat de installatie zo wordt aangelegd zoals die ontworpen is: Veilig en beheerarm, inclusief opleveringsprotocol. Eventueel stellen we de toestellijsten samen, verrichten CAD tekenwerkzaamheden en begeleiden je tijdens de prijs- en contractonderhandelingen.

Neem gerust even contact met een van onze adviseurs op wanneer je vragen hebt over wetgeving, drinkwaterveiligheid of het toepassen van bepaalde toestellen. Denk hierbij aan reinwaterkelders, buffers, hydrofoors (drukverhogingsinstallaties), warmwaterbereidingsapparatuur, apparatuur voor behandeling en/of zelfs voor automatiseringsoplossingen.

Aanvraag legionella nieuwbouwbestek