Legionella veilige douchekop

Bestelpagina

ANTI Legionella filter voor elk type kraan

Door het toepassen van een legionella veilige douchekop of filter op een tappunt, zorg je voor een directe veilige situatie en hoef je je gebouw of afdeling niet te sluiten. Het geeft je tijd goed om brononderzoek te doen en het nemen van herhalingsmonsters. De anti-legionella filterproducten zijn zo ontworpen dat legionella bacteriën worden tegengehouden en maakt het mogelijkheid om de tappunten op een veilige manier te blijven gebruiken. Het geeft je de tijd om acties uit te zetten om de legionella normoverschrijding op te lossen. Doe hieronder eenvoudig een prijsaanvraag legionella filters zonder verdere verplichtingen.

Speciaal voor personen met slikproblemen hebben we het legionella veilige kraanfilter in ons assortiment zodat al het water uit de kraan ook legionella veilig is en je niet over hoeft te schakelen op flessenwater.

Wij leveren direct uit voorraad waarbij verzending via de post of koerier mogelijk is. Per post wordt dezelfde dag nog verzonden en levering door een koerier op dezelfde werkdag bezorgd door heel Nederland.

Prijsaanvraag legionella veilige douchekop

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen een uur op werkdagen contact met je op. Kun je niet zo lang wachten, bel ons dan op 088 944 6228.