quote

Legionellabesmetting en calamiteitensupport

Hulp nodig bij legionellabesmetting?

Legionella beleid

Het legionellabeleidsplan regelt de verantwoordelijkheden en het Calamiteitenproces (legionella besmettingen). Daarnaast maakt het nieuwbouw- en communicatie protocol onderdeel uit

Ontwerpbeoordeling

Voorkomen is beter dan genezen. Zorg ervoor dat je al in een vroegtijdig stadium het ontwerp laat controleren op waterveiligheid (legionella veiligheid) maar ook op de hoeveelheid beheer...

Legionella audit

Wil je eenmalig de status van je legionella beheer checken en weten of je voldoet aan de wet en regelgeving of jaarlijks borgen dat de juiste beheertaken goed worden uitgevoerd?

Inspectie installatie

De periodieke controle en inspectie van waterinstallaties heeft als voordeel dat de onderhoudskosten dalen, de levensduur langer en de werking betrouwbaarder wordt.

Legionellabesmetting en calamiteitensupport

Geen paniekvoetbal en media-aandacht wanneer je gebruik maakt van onze expertise om een legionellabesmetting structureel op te lossen. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring om de oorzaak van een legionella besmetting te vinden (brononderzoek) en de waterveiligheid te borgen. Wij zijn hierbij gespecialiseerd in het structureel voorkomen van legionellabesmettingen. Dit komt voort uit onze drijfveren om ons werk te minimaliseren en geen belang te willen hebben aan afkeur. Wij werken 100% onafhankelijk. Het resultaat is dat de legionellabesmettingen bij onze opdrachtgevers meer dan 60% lager liggen dan landelijk. Ontzorging zoals het hoort. Bel 088 944 6228 of vul het contactformulier in.

Legionella veilige douchekop

Nu een veilige situatie nodig?

Belangrijk bij een legionella overschrijding is dat je direct maatregelen neemt om verdere verspreiding of blootstelling te voorkomen. Dit kun je doen door de ruimte of het bouwdeel te sluiten maar vaak kan dat niet omdat de werkzaamheden in het gebouw niet kunnen stoppen. In dergelijke situaties maak je gebruik van legionella veilige douchekoppen of kraanfilters.

Overzicht legionella veilige douchekoppen

Wat te doen bij een legionella besmetting?

Hulp nodig bij een legionella overschrijding? Download hieronder de checklist die je stap voor stap helpt om het probleem structureel op te lossen.

Stappenplan legionella besmetting