quote

Zwembadwater bemonstering en analyse

Offerte zwembadwater bemonstering

Legionella bemonstering

Legionella prioritaire gebouwen moeten elk half jaar het water laten controleren op legionella groei.

Zwembad logboek

Drinkwater bemonstering

Alle soorten wateranalyses onder één dak. Van eigen bron, ontharders tot bufferkelders en grootverbruik.

Proceswater bemonstering

Wateronderzoek voor koeltorens, voedingsketel-, koel- en bronwater, condensaat, stoom, CV, demi of reverse osmose.

Maandelijks onderzoek zwembadwaterkwaliteit

In het Besluit Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden (Bhvbz) is vastgelegd welke zwembadwater beheertaken je aantoonbaar goed moet uitvoeren en registreren. De meest voorkomende beheertaak daarbij is dat je zelf de waterkwaliteit dagelijks moet bewaken en het zwembadwater maandelijks door een extern laboratorium moet laten onderzoeken. Zijn er in je zwembad watersproeiende elementen, bubbelbaden of glijbanen dan verplicht de Bhvbz je om elk half jaar die elementen te laten onderzoeken op aanwezigheid van legionella bacteriën.

Onze zwembadwateronderzoeken voeren wij uiteraard volledig geaccrediteerd uit waarbij de meetresultaten direct na afloop van ons bezoek aan je worden gerapporteerd. Als extra zijn die resultaten ook meteen inzichtelijk in het digitale zwembadwater logboek en wordt de toezichthouder automatisch op de hoogte gebracht (optie). Op de overzichtelijke en gebruikersvriendelijk zwembadwateranalyse rapportage wordt natuurlijk duidelijk aangegeven of je bad voldoet of niet.

Certificering BRL6010 legionellapreventie adviesdiensten

Geaccrediteerde zwembadwaterbemonstering en complete dienstverlening

Naast de bemonstering en analyse van de kwaliteit van het zwembadwater, kun je bij ons terecht voor een volledige zwembadwater dienstverleningspakket met volledige ontzorging. Eén aanspreekpunt, keuzevrijheid bij het samenstellen van de gewenste diensten, één factuur en toegang tot alle zwembadwaterexpertise. Onze gecertificeerde adviseurs en monsternemers  hebben ruime ervaring op zwembadwater gebied en helpen je graag bij:

Alle analyses worden door ons geaccrediteerde laboratorium uitgevoerd en niet uitbesteed aan andere laboratoria.

Meer weten over zwembadwater veiligheid?