quote

Proceswater bemonstering

Aanvraag bemonstering

Legionella bemonstering

Legionella prioritaire gebouwen moeten elk half jaar het water laten controleren op legionella groei.

Zwembadwater bemonstering

De zwembadwaterkwaliteit moet maandelijks door een gecertificeerd laboratorium gecontroleerd worden.

Drinkwater bemonstering

Alle soorten wateranalyses onder één dak. Van eigen bron, ontharders tot bufferkelders en grootverbruik.

Koeltoren logboek

Alle soorten wateranalyses onder één dak - koeltoren - condensaat - stoom - CV - koelwater - voedingsketelwater - dialysewater - bereiding medicijnen

Water wordt voor vele toepassingen gebruikt. Water dat gebruikt wordt in koeltorens, voor voedingsketelwater, condensaat, stoom, CV of koelwater, bronwater, demi of reverse osmose (RO) wordt proceswater genoemd. Elke toepassing kent zijn eigen specifieke kwaliteitsnormen. Slechte kwaliteit van het proceswater leidt tot een kortere levensduur van apparatuur en brengt ongewenste risico’s met zich mee. Wij helpen je graag om die problemen te voorkomen.

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het samenstellen van dat meetprogramma dat antwoord geeft op je vragen en het probleem dat onderzocht moet worden. Je ontvangt een heldere uitleg van de analyse resultaten, de gevolgen en de mogelijke oplossingen.

Naast meetprogramma’s voor proceswater toepassingen, bemonsteren en analyseren onze ervaren en deskundige inspecteurs water voor bereiding van medicijnen in de apotheek en/of water ten behoeve van dialyse. Meer weten? Neem contact op met onze Service Desk afdeling.