quote

Legionella besmetting en calamiteitensupport

Hulp nodig bij legionellabesmetting?

Legionella besmetting en calamiteitensupport

De Xigna adviseurs hebben jarenlange ervaring om de oorzaak van legionella besmettingen te lokaliseren (brononderzoek) en werken nauw samen met betrokken instanties om paniekvoetbal en media-aandacht te voorkomen. Wij zijn hierbij gespecialiseerd in het structureel voorkomen van die besmettingen. Dit komt voort uit onze drijfveren om ons werk te minimaliseren en geen belang te willen hebben aan afkeur. Het resultaat is dat de legionella besmettingen bij onze opdrachtgevers meer dan 60% lager liggen dan landelijk.

Legionella veilige douchekop

Nu een veilige situatie nodig?

Belangrijk bij een legionella overschrijding is dat je direct maatregelen neemt om verdere verspreiding of blootstelling te voorkomen. Dit kun je doen door de ruimte of het bouwdeel te sluiten maar vaak kan dat niet omdat de werkzaamheden in het gebouw niet kunnen stoppen. In dergelijke situaties bestel je legionella veilige douchekoppen of kraanfilters.

Advies? Legionella veilige douchekop?

Wat te doen bij een legionella besmetting?

Hulp nodig bij een legionella overschrijding? Download hieronder de checklist die je stap voor stap helpt om het probleem structureel op te lossen.

Stappenplan legionella besmetting