quote

Studiereis: Oventrop en Warsteinerfabriek
29 en 30 mei

Aanmelden studiereis

Het kennisevent dat u niet mag missen

Het verlagen van je faalkosten en verhogen van de kwaliteit van je drinkwaterinstallaties, is niet iets wat je op de achterkant van een bierviltje doet. Kennis van de laatste stand van de techniek maar ook van drinkwaterveiligheid en wetgeving is hierbij essentieel. Wij delen graag deze kennis tijdens de studiereis op 29 en 30 mei welke gehouden wordt op de fabriekslocatie van Oventrop in Sauerland, Duitsland.

Inspectie drinkwaterinstallatie

Laatste stand van de techniek

Maak kennis met de laatste stand van de techniek met betrekking tot leidingwaterinstallaties in onder andere de trainingssessies ‘Dynamisch en statisch inregelen’, ‘Nieuwe product ontwikkelingen’ en ‘Hydraulisch oplossingen en toepassingen’. Niet alleen in theorie maar ook in de praktijk.

Aanmelden studiereis
Advies ontwerpbeoordeling legionellapreventie

Wetgeving leidingwater en legionellapreventie

We behandelen werkende praktijksituaties maar ook situaties die leiden naar legionella onveilige oplossingen met extra kosten tot gevolg voor installateur of zorgorganisatie. Welke aspecten spelen een rol spelen in de ontwerp en realisatie fase ter voorkoming van aansprakelijkheid en onnodig beheer. Daarnaast komt de nieuwe NEN1006 aan de orde, de herziene werkbladen en de gevolgen van de nieuwe legionella onderzoeksmethodes voor de eindgebruikers.

De studiereis wordt georganiseerd door Oventrop en Xigna.

Aanmelden studiereis
Warsteiner pils legionella fabrieksbezoek

Fabrieksbezoek Oventrop en Warsteiner

Zoals gezegd bereken je niet even snel op de achterkant van een bierviltje hoe je faalkosten verminderd. Datzelfde bierviltje krijg je overigens wel bij het bezoek aan
de producent van het goudgele gerstenat, de Warsteiner bierbrouwerij. Naast een unieke kijk in het Warsteiner productieproces, brengen we ook een bezoek aan het compentence centre en de productiefaciliteiten van Oventrop.

Aanmelden studiereis

Aanmelden en kosten (uiterlijke aanmelddatum 10 mei 2018)

Je gaat met eigen vervoer en verder nemen wij de kosten voor onze rekening. Aanmelding uitsluitend via persoonlijke uitnodiging en aanmeldticket. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wie het eerst is…. Het volledige programma ontvang je enkele dagen voorafgaand aan de studiereis.

Aanmelden Studiereis Vraag aanmeldticket aan