Lansinkesweg 4
Postbus 960
7553 AE Hengelo
T 074 - 25 55 640

Ontspanning!


Veiligheid, gezondheid en ontspanning voor uw gasten

Als jachthaven (ledenvoordeel watersportverbond), hotel, zwembad, sauna, camping of bed & breakfast organisatie wilt u uw gasten en leden verwennen. Een goed verblijf en een positieve beleving van uw gasten is erg belangrijk. Aan veiligheid, hygiëne en gezondheid besteed u de nodige aandacht! Maar is dat zo? 

 

Drinkwaterhygiëne en veiligheid

Wordt het water in uw leidingen wel regelmatig ververst? Water is een onbehandeld hygiënisch product dat bij stilstand van kwaliteit veranderd. Vergelijk dit maar eens met een glas melk dat een week in de vensterbank staat voordat het gedronken wordt! Weet u ook hoeveel bacteriegroei er in uw leidingen is (Legionella, E-Coli (EHEC))?

 

Minimaliseren beheerkosten - Watersportverbond Ledenvoordeel

Naast het op een slimme manier beperken van onnodige beheeractiviteiten, hebben Watersportverbond leden exclusieve kortingen op legionella monsteranalyses en legionella preventie filter douchekoppen.

 

Legionella preventie

Wat kunnen wij voor u betekenen? Naast uiteraard een praktische aanpak voor het opstellen van het legionella beheersplan, is het resultaat lagere beheerskosten en minder besmettingen. Hoe? Check ons legionella preventie dossier. Een greep uit de dienstverlening is: