Lansinkesweg 4
Postbus 960
7553 AE Hengelo
T 074 - 25 55 640


08 september 2017

ZwembadBranche Dag

Kom woensdag 11 oktober 2017 naar de ZwembadBranche Dag in DeFabrique in Utrecht en bezoek onze stand! Wij inspireren je graag met de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterbeheer, legionella, wet- en regelgeving en het efficiënt borgen van de veiligheid.

 

Groter dan ooit...

De ZwembadBranche Dag is dit jaar groter dan ooit. Er is een gevarieerd aanbod aan sprekers en demonstraties. Een onmisbare dag voor een ieder die op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zwembadbranche.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwtjes

Uiteraard zal Xigna deze dag niet ontbreken en is te vinden bij standnummer 2.42. Naast de laatste ontwikkelingen laten we je graag onze draadloze en waterdichte bluetooth temperatuur opnemer zien. Hiermee wordt het temperaturen van het water een peuleschil. Eén meting, één taak voor alle temperatuurmetingen.

 

Het resultaat wordt direct weergegeven op je scherm in een duidelijke grafiek. Het maakt niet uit of het om een koudwater, warmwater of gecombineerde meting gaat. Weten hoe het werkt en welke voordelen jij hiermee hebt? Bezoek onze stand en registreer je gratis vooraf.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de ZwembadBranche Dag op 11 oktober kan heel eenvoudig via deze link. Vul je gegevens in en ontvang de bevestiging.

 

Kortom de ZwembadBranche Dag is dit jaar te leuk om te missen!

Overig nieuws

Nieuws delen