Lansinkesweg 4
Postbus 960
7553 AE Hengelo
T 074 - 25 55 640

Praktisch legionella beheer en waar gaat het mis


15 september 2017

Workshop - Praktisch legionella beheer

Heb je ook het gevoel dat je veel te veel tijd moet besteden aan legionella beheer? Welke regels gelden er voor jou en voor jouw verhuurder? Welke risico's loop je en hoe voorkom je aansprakelijkheid? Waarom lukt het je maar niet om die hardnekkige legionella besmetting kwijt te raken? Wil je ook antwoorden op het ISSO onderzoek: legionella - waar en waarom gaat het mis? Kom dan naar onze Workshop.

 

Programma

Jarenlange ervaring in effectief en effeciënt legionella beheer en preventie heeft ertoe geleid dat de legionella overschrijdingen 60%-70% lager zijn dan landelijk. Weten hoe dit in de praktijk gerealiseerd wordt? Lees onderstaand programma en meldt je aan voor de Workshop.

 

De workshop vindt plaats op donderdag 5 oktober 2017 en start om 12.45 uur. Het programma van de workshop bestaat onder andere uit:

 

  • Waarom legionella preventie niet lukt
  • Legionella wetgeving, oplossingen en handhaving
  • Management analyse in 1 oogopslag
  • Vereenvoudigen en minimaliseren legionella beheer
  • Borging controle en inspectietaken

 

Voor deelname aan de workshop dient u gebruik te maken van uw eigen smartphone of tabblet. Aanmelden.

 

De Technische Dienst in zakformaat?

Tijdens deze workshop worden jou handvaten aangereikt voor praktische invulling van legionella beheer en de hoeveelheid werk te minimaliseren. Maar ook wat mag en wat mag niet binnen de regelgeving. Elke deelnemer krijgt handson om een management analyse in één oogopslag uit voeren en hoe doe je de automatische temperatuurmeting zonder zelf te registreren en te bewaken. Waar gaat het mis en waar niet! In de praktijk sessies wordt ook de oplossing getoond voor het 'automatisch spoelen' van ruimten die niet in gebruik zijn.

 

Voor wie?

Het seminar is bedoeld voor eindgebruikers in de zin van gebouweigenaren, beheerders, facilitair managers, directeuren en bestuurders. Aanmelden.

 

Aanmelden

Via deze pagina kunt zich aanmelden. Let wel: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot maximaal 2 personen per organisatie en zullen in volgorde van binnenkomst worden behandeld.

Overig nieuws

Nieuws delen