Lansinkesweg 4
Postbus 960
7553 AE Hengelo
T 074 - 25 55 640

Installatie vakbeurs Hardenberg (Hal 5 - Stand 557)


29 augustus 2017

Installatie vakbeurs Hardenberg

Wil jij weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van legionella preventie, wet-en regelgeving en waterbeheer? Of vraag jij je wel eens af hoe jouw bedrijf aansprakelijkheid kan voorkomen en het gebouwdossier efficiënter kan bijhouden? Kom dan op 12, 13 en 14 september naar de Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg en bezoek onze stand in hal 5 standnummer 557.

 

Tijdens de beurs zullen wij naast de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van legionella preventie, waterbeheer en wet- en regelgeving, de nieuwste innovaties tonen op het gebied van slim digitaal logboek beheer en veiligheidsinspecties:

 

Management analyse met Google maps

Binnen 1 seconde en met 1 oogopslag vaststellen of je klaar bent voor inspectie en waar het niet op orde is. Wil je weten hoe? Je kunt ons vinden in Hal 5 stand 557.

 

Automatische temperatuurmeting met bluetooth thermometer

Met onze draadloze en waterdichte bluetooth temperatuur opnemer is het temperaturen van het water een peuleschil. Het resultaat wordt direct weergegeven op je scherm in een duidelijke grafiek. Weten hoe het werkt en welke voordelen jij hiermee hebt? Bezoek onze stand en registreer je gratis vooraf.

 

Gratis toegangsbewijs

Aanmelden en registreren voor de Installatie Vakbeurs is heel eenvoudig via deze registratie link. Er zijn geen kosten aan verbonden en voor een drankje en hapje wordt gezorgd.

 

Na de gratis registratie ontvang je de e-tickets per e-mail. Print het toegangsbewijs uit en neem deze mee.

 

 

 

Overig nieuws

Nieuws delen